maanantaina, tammikuuta 18, 2016

Pelastimpas



Mä niin vannoin, että ei. Muttakun joo. Samuli halusi myös kiertää kirpputoreja, ja minähän sitten menin mukaan. Siellähän se, ruman harmaaksi kulahtanut kassi odotti edelleen. Odottipa hyvinkin, ihan varmasti minun pelastavaa kättäni. Veska messiin, kassalle ja pesukoneväriostoksille!



Pesukoneväri otti hintaa 2.40€ ja siihen tarvittava, ihan tavallinen hieno pöytäsuola taisi maksaa 81 senttiä. Koko kassin yläkanttiin pyöristetty hinta jäi alle 20€, eli salaa olen vähän ylpeäkin tästä projektista. Kuvissa kassi on vielä kostea värjäyksen jäljiltä, mutta lupaan kyllä raportoida, jos kuivumisen jälkeen tulee yllätyksiä... Tässä kohtaa kannattaa ehkä mainita, että pesun jälkeen kangas kovenee, mutta ainakaan minua se ei haittaa; ompahan ryhdikkäämpi. Ero on kuitenkin selkeä, huomaan kyllä ettei perjantaina ostettu ruskea laukku ole lainkaan niin tönkkö ja karhea, kuin nyt tämä musta ja valkoinen. 


Loppuun rändömi selfie saman päivän sohvanhakuretkeltä, kun jostain kumman syystä huvitti aamulla vähän meikatakin (ja olisin halunnut jopa asukuvia, mutta ne nyt jäi..).. 7 tuntia, niin kauan meidän sohvanhakuretki kesti. Nyt meidän työhuone alkaa näyttää tältä:




Paljon on jo tehty, ja vähän pitää vielä tehdä, mutta kyllä tästä tulee tosi hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*