keskiviikkona, marraskuuta 18, 2015

My blue best friend




Heipparallaa!
Uusi kone on ollut minulla nyt muutaman päivän ja olen kyllä erinomaisen tyytyväinen tähän laitteeseen. Pahoittelen naamaani yo. kuvassa, poskeni kukkii kiitos hormonien ja meikit näki parhaat päivänsä 12 tuntia ennen kuvan ottamista.


HP Stream X360 on 11.6-tuumainen 2in1, eli käytännössä taipuisa kosketusnäytöllinen miniläppäri.
Sain tämän etukäteisjoululahjaksi vanhemmiltani, koska tämän sai viime perjantaina ostettua Verkkokauppa.comista 149,00 euron hintaan (Gigantin norm. hinta 249€). 


Jonkun silmään tämä kone saattaa olla vähän turhan möhkälemäinen, mutta munkaltaiselle kömpelölle elefantille tukeva rakenne on pelkkää plussaa. Hommasin tälle 13-tuumaiselle koneelle tarkoitetun Exibel-pussukan ClasOhlsonilta, ja sen kanssa konetta on näppärä kuljettaa. Olen myös tyytyväinen sinisen sävyihin, koska kaiken ei aina tarvitse olla niin tylsän väristä!
Jos nyt vähän jotain hifistelytietoja kirjoittaisin, niin tässä koneessa on SD-korttipaikka, kaksi USB2 ja 1 USB3-liitäntää, kuulokeliitäntä, HDMI-liitäntä sekä verkkokaapelin paikka. Tähän asti kaikki on yhdistynyt ongelmitta ja toiminut nopeasti.


Pidän tästä taitteluominaisuudesta sillä nyt kun minulla on kunnollinen windows-kone (w8.1), voin katsella taas Yle Areenaa, Ruutua, Katsomoa ja Netflixiä, kuinka huippua on vääntää kone kaksinkerroin ja oma yksityinen kotiteatteri on valmis! Kun koneen taittaa kokonaan kaksinkerroin fyysinen näppäimistö lakkaa toimimasta, joten koneeseen voi huoletta tarttua. 


Jos jonkunnäköisen pros&cons-listan tekisi näin omasta näkökulmasta...
+ taittuvuus
+ scrollaaminen on sulavaa kosketusnäytön ansiosta
+ näppäimistön palaute 
+ ainakin toistaiseksi akunkesto on hyvä (n. 6h)
+ monipuoliset liitännät

- näytön katselukulmat ja heijastelu
-/+ sisäänrakennettu webkamera, mutta ei järin laadukas ainakaan huonossa olkkarivalaistuksessa
- melko pieni käyttömuisti (32GB)
- touchpad on kömpelö ja "kova", mutta kosketusnäyttö pelastaa paljon



Nyt mulla on takataskussa kuviakin valmiiksi muutamaa postausta varten, niin onnellinen olen nyt koneestani ollut ja inspiraatiota pukannut sen johdosta. Saas vaan nähdä tykkäättekste!
Harmi, etten saanut näillä marraskuun valoilla kuvattua tätä näppäimistön hienoa liukuvärjäystä, mutta ehkä pärjäätte tällä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*