keskiviikkona, marraskuuta 25, 2015

Kirppislöytö, joka meinasi jäädä löytämättä





Tiedättekö sen tunteen, kun olet joskus sivuuttanut jonkun valtavirran suosiossa olleen tuotteen ajatellen, ja että minähän en tuollaista kuuna päivänä halua koska kaikilla on sellainen?
Minulle kävi niin. Muistan, kun Marimekon laukku tuntui olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus, ja vannoin kautta likaisten varpaitteni että minä en varmasti koskaan halua tuollaista kassia.
 Älä koskaan sano ei koskaan kulminoitui viime maanantaina - oikeastaan jo pari viikkoa sitten viikonloppuna.
No, seuraava kysymys: Tiedättekö sen tunteen, kun ostamatta jättämänne asia jää vaivaamaan teitä viikoiksi?
Minä googlailin noiden laukkujen hintoja harmitellen että nyt jäi halpa ja hyväkuntoinen klassikkotuote ostamatta. Uutena näiden hinta on 99,00-129,00€ ja käytetyistäkin pyydetään about 40 euroa.
Viime maanantaina meillä kuitenkin oli asiaa Turkuun ja hetki luppoaikaa. Matkalla mut valtasi tunne että pakko mun on yrittää edes, muuten harmittaa vielä enemmän. Kurvasin pokerina saman kirppiksen pihalle "eikö me just oltu täällä"-mutinan saattelemana ja lähdin rauhallisesti kiertämään hyllyjä. Lauseeni jäi kesken ja askel piteni puolella kun spottasin laukun siinä samassa henkarissa, johon sen jätin kaksi viikkoa sitten. Myhäilin onnessani ja lyttäsin laukun ostoskoriini.


Loppuenlopuksi kassille jäi hintaa 20€, ja ostajalle tuhottoman hyvä mieli. Tähän kassiin mahtuu läppärini, kalenterini ja kouluvihkoni ja -monisteeni, sekä pikkuinen Tupperwaren juomapullo. We have a win-win here!

P.S. 

Eilen koirapuistossa parhaimman kamuseni kanssa seisoskellessa tajusin että laukusta puuttuu jotain...


Tuunasin siihen heijastinteipillä tassunkuvan heijastimeksi! :)



4 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi sulla! :) Jään seuraileen. ♥ Hitsi, en tiennytkään että nuo laukut on noin käytännölliset. On meinaan tullu sama vannomislupa tullut tokaistua kyseisestä laukusta. :D Ehkäpä jos eteen sattuun, niin pitää perua lupaukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Nella!
      Kivaa kun jäät seurailemaan!! ^^
      Joo, tossa on myös älykivat taskut tossa kun läpän avaa, käyn tosiaan amiksessa ni sinne saa sujautettua kuulakärkikynän, lyijykynän ja kumin, ei tarvi enää laahata penaalia mukana :D Ja varsinki jos noin edullisesti löydät, niin ehdottomasti kannattaa ostaa. :)

      Poista
  2. Anonyymi20.49

    Voisitko tehdä joskus videota? Vaikka jonkun kaverisi kanssa. Päivästäsi, kuukauden suosikeista, Röllistä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka nyymi :-) Voisin tehdä! Koitan kehitellä jotain, kiitos ideasta! :-))

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*