sunnuntaina, marraskuuta 22, 2015

Rölli 9.5kk



Täältä tulee hirmuinen Rölli, nyt jo 9.5kk!



Rölli on nyt asunut meillä 7 kuukautta, yhtä kauan kuin me olemme asuneet tässä uudessa kodissamme kasitien varrella.
Rölli ulkoilee päivässä vähintään kolme kertaa ja viikkoon yritetään aina ympätä jotain ekstraa, kuten koirapuistoilu tai vierailu mummilassa tai kaukomummilassa.


Röllissä on huomattavissa selkeitä murrosiän oireita, sillä korvat tuntuvat katoavan yhä useammin ja rajoja on ihan pakko kokeilla. Viimeisimpänä ja tuoreimpana tapauksena sänkyyn kuseminen. En tosin voi varmaksi tässä teille kertoa, kävikö hänelle vahinko vai "vahinko". Tiedän, että siitäkin on kahta koulukuntaa, tekeekö koira kolttosia tahallaan vai ei, joten jätän asian kommentoimatta :D
Kuitenkin selkeästi on havaittavissa, että Rölli pohjimmiltaan haluaa olla se mamin paras koira ja suorittaa istu-, tassu-, toinen tassu- ja maahan-kommennot niin hienosti kuin mahdollista.
Rölli sai "9kk-lahjaksi" oman häkin, jota hän rakastaa yli kaiken. Olen peittänyt puolet häkistä viltillä ja sisälle häkkiin hän sai lempityynynsä. Sinne Rölli käpertyy nukkumaan :) 


Röllin lempipuuhaa on tällähetkellä kepit ja pallot. Myös nenällään hän tekee paljon, mutta erityisen hauskaa on pölliä emännän lankakerä ja pistää se tuusannuuskaksi. 
Rölli painaa n. 12kg. Selällä on mittaa n. 46,5cm. Turkki on taas kuin räjähdyksen jäljiltä, mutta ennen joulukorttikuvauksia teen sille jotakin... 


Olen pohtinut paljon sitä kuinka paljon Röllillä olisi tarjottavaa jonkin harrastuksen parissa ja harmittaa etten ollut asian suhteen aktiivisempi nyt syksyn aikana. Leuka pystyyn ja kohti tulevaa kevättä, sillä ilmoitan meidät varmasti alkeistokokurssille. Silloin Rölli on jo vuosikas, mutta eiköhän meille sija löydy. Tässä kohtaa on pakko todeta että mokasin, sillä tokosta olisi varmasti ollut hyötyä jo nyt.

 En kyllä osaisi enää kuvitella yhtäkään päivää ilman Rölliä. Olen nyt joutunut kerran olemaan kotona ilman koiraa, ja ne olivat elämäni järkyttävimmät 45 minuuttia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*