maanantaina, maaliskuuta 14, 2016

TJ11





Moikka! 
Lupasin palata bloggaamaan ja päivittämään tilannetta - täällä ollaan siis! Meidän muuttoon on jäljellä sellainen rapiat 11 päivää kun tämä postaus tulee ulos. Pitkäperjantaina emme kolistele puolin eikä toisin, mutta loppu pääsiäinen menee tavaroita asetellessa. Henkisesti oon jotenkin niiin mennyt jo, mutta tämä maallinen kura on vielä siirtämättä...

Suurin muutos lienee se, että olohuone on melko valtava ja kaksi huonetta paljon pienemmät, kuin meillä täällä. Emme halua sänkyä olohuoneeseen, eli sänky menee huoneista todennäköisesti pienempään ja oikeastaan ihan sama kumpaan huoneista, koska jokatapauksessa se pitää laittaa nurkkaan. Sopu sijaa antaa ja turhista huonekaluista luopuminen tekee vaan hyvää!


Mutta tuskin kukaan kykenee tekemään muuttoa ilman edes yhtä ikeareissua!! Ihan muutaman jutun hankin, eli pyykkisäkin, korivaunun, pari huopaa (Röllin jäljiltä) roskiin menneiden tilalle, käsipyyhkeet, roskiksen, kultaisen kulhon sekä kaksi lasikippaa mun himalajansuolalle ja pellavansiemenille sekä kaksi tyynyä, joiden muodonmuutoksen näette alla! Allaolevat kuvat; Kalannissa nautittu iltapala (Kiitos M seurasta niin ikeassa kuin syömässä<3) sekä perjantain enkuntunnin fiilikset. 


Eli virkatut tyynynpäälliset Ikean Kråkris-tyynyihin! Kokoa näillä tyynyillä on 35x35cm, ja yhteen jättikokoiseen isoäidinneliöön menee n. 1 kerä Novitan Naava-lankaa ja koristeeseen pätkä 7 veljestä-lankaa. Kuvassa on vain yksi tyyny, mutta toiseen tein samanlaisen päälisen jonka koristelin tuolla samalla tummalla langalla virkatuilla sydämillä, mutta se on vähän kesken vielä / en ole päättänyt sopiiko siihen 1, 2, neljä vai kuusi sydäntä, joten jätin ajatuksen hautumaan ja sommittelen niitä vielä myöhemmin. Nämä tyynyt tullee sohvalle ja tai sänkyyn, aika näyttää!

Ja ai niin, asbestitestien tulokset ovat tulleet ja meidän keittiön saa kuroa kasaan - se oli puhdas! Vain kylpyhuoneen lattiasta löytyi asbestia ja sekin puretaan ensi viikon aikana :) Kaikki on melko hyvällä tolalla, ja ensi viikonloppuna päästään jo siirtämään joitain isompia tavaroita! Jes :) 


Kuullaan taas,
t. Maanantain vapaapäiväläinen (<3_<3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*