sunnuntaina, tammikuuta 31, 2016

Puhelinkuvakollaasein


Moikka!
Halusin koota kuluneen viikon puhelinkuvakollaasein yhteen ja tässä tulos. 
Kouluviikko hurahti jotenkin tosi nopeaan ja koko sunnuntai vierähti olohuoneen uudelleenjärjestelyssä.


1 // Uusi takkini Zalandolta <3 2 // #erilainenselfie: Mua viehätti ajatus tällaisesta kuvasta (ja tämä on varmaankin prototyyppi...), koska olen pitkään pohtinut ylipainoisen oikeutta tuntea itsensä kauniiksi ja jopa seksikkääksi. Tästä voisin ehkä kirjoittaakin, koska mä olen kokenut myös sellaisen kauden, kun en halunnut avomieheni koskevan minuun edes pitkällä tikulla -aloittaen nyt vaikkapa harmittomasta halauksesta... Piti muutama yö vain puhua, puhua ja puhua ja itkeä, kunnes tilanne meni jotakuinkin ohi... 3&4 // Pari kuvaa uudistuneesta olohuoneesta. Tästäkin voisi väsätä oman tarinansa. Basicly sohva ja entisen kodin keittiön pöytä vaihtoivat paikkaa - tulos on hieman avarampi ja valoisampi! Tykkään!

Röllin viikko:
1 // Onnellinen poika, kun äiti tuli yllättäen etukäteen kotiin <3 2 // Rölli sai tilaisuuden nähdä takavasemmalta Suomen tasavallan presidentin Laitilan Tehtaalla tavataan-tapahtumassa! 3 // Oh those cozy Sunday mornings 4 // "Vaarin" tohvelit ja silitys = parasta maailmassa.

Lisäksi käytiin kahtena iltana I:n luona, ja uni kyllä maittoi niiden retkien jälkeen!


1 // Maidottoman viikonloppuherkuttelun pelastus, nimittäin Tofulinen maidoton jäätelö! Nam!! 2 // Hätävarasalaattia... 3&4 // Sunnuntain päivällinen, kanankoipireisi, jasmiiniriisiä ja sitä hätävarasalaattia ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*