sunnuntaina, lokakuuta 04, 2015

Rölli 8kk



Vihdoinkin taas täällä!
Oltiin eilen Turussa koirapuistossa, ja Samuli otti järjestelmäkameransa mukaan. Meitä vastassa olivat ihanat I&R, sekä puolitusina muita koiria omistajineen, joiden kanssa vietettiin miltei puolitoista tuntia. Rölli "täytti" juuri 8kk, eli kuvaamiset oli taas paikallaan!



Olen tuskaillut Röllin turkinhoidon kanssa jo vähän aikaa. Perjantaina pistäydyttiin Kupittaan Dogroomissa leikkauttamassa kynnet, jossa sitten tuli tämä aihe puheeksi. Trimmaaja arvioi, että Röllin turkkiin tarvitaan vähän kaikkea saksista nyppimisen kautta koneeseen, joten jännityksellä odotetaan mitä parin viikon päästä tapahtuu, ja sitten opetellaan perässä. Se mikä tuo oman lisämausteensa tähän touhuun on, ettei meillä ole mitään beauty standardeja joita tulisi noudattaa vaan voimme muokata Röllin turkkia Röllin näköiseksi. Pääasia että hänelle saadaan hyvinvoiva, kaunis turkki ja hyvinvoiva iho, sillä nyt kutsun häntä Pultsariksi ja Resupetteriksi hieman hönön ulkonäön takia.. :D Mielestäni on oikea päätös hakea neuvoa ja oppia alan ammattilaiselta, sillä itse tehtynä ehkä säästää, mutta en halua vahingoittaa Röllin ihoa tai turkkia omalla sähläykselläni.



Kuvissa näkyvätkin Röllin uudet valjaat. Meillä oli pienempänä Rukka-merkkiset vedonestovaljaat sekä Rukka Comfort-valjaat, mutta vedonestot tulivat pieniksi ja Comfortit lakkasivat istumasta meidän sällille. Ne sain onneksi myytyä eteenpäin, ja molemmat ilmoitukset ehtivät olla noin 15 minuuttia netissä, kun kaupat oli jo sovittu! Kiireissäni kävin shoppaamassa koon isommat vedonestot, todeten muutamassa päivässä että harppaus XXS-koosta XS:sään oli liian iso, eivätkä valjaat istuneet pyhällä hengelläkään meidän pitkulapötkylän päälle. Koirakamullamme Ricolla sattuu olemaan nämä Hurtan pehmustetut valjaat, ja ihastuin niihin Ricon päällä. Kiitos Mustin ja Mirrin toimivan asiakaspalvelun, sain vaihdettua meidän Rukka-valjaat Hurttiin, Ja äskettäin heillä sattui olemaan vielä Hurtta-tuotteiden alepäivät, niin nyt meillä on varastossa myös yhden koon isommat, tietysti lappu kiinni siltä varalta, että eivät tulekaan meille tarpeeseen - sitten myydään nekin pois :-). Valjaat maksoivat hurjat 10€, SmartPostin automaattiin kilahtivat yhteishinnalla 12,90€.
Kiitos vaan facen koiraryhmälle, siellä joku vinkkasi tästä alennusmyynnistä. Nyt mulla pitäisi olla koiratarvikeostolakko (:DD anoppi kysyi, olenko ostanut itselleni edes ruokaa viimeaikoina, olen kyllä..) ainakin syyslomaan asti, jolloin lähdetään käymään Kärkkäisen myymälässä Lahdessa.


Loppuun vielä kuva Team R:stä, eli Rölli&Rico :-) 


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Tarkistan sen ennen julkaisua ja vastaan kaikkiin julkaistuihin kommentteihin :-*